Miért válassza a VILI FUNERART?

25 ÉV TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK

24 év állt rendelkezésünkre megtanulni mindent, amire szüksége van az életnek ebben a szakaszában. Mi vagyunk azon családtag, aki minden részlettel foglalkozik, azért, hogy ön több időt tölthessen a kedves személlyel.

THANATOPRAXIÁS BALZSAMOZÁS

Lehetőséget biztosít, hogy szeretteink arcának visszaadjuk nyugalmát. A thanatopraxiás balzsamozás hidratálja a bőrt és a testnek természetes megjelenést nyújt, amelyet akár 10 napig is megőriz.

RAVATALOZÓ TEREM

Egy 80 férőhelyes ravatalozó termet bocsátunk a rendelkezésükre, ahol a család és a barátok búcsút vehetnek a szerettüktől.

NEMZETKÖZI SZÁLLíTÁS HŰTŐberendezéssel felszerelt gépjárművekkel

Segítséget nyújtunk úgy az országban, mint a külföldről/ külföldre történő szállításban, az európai normáknak megfelelően felszerelt gépjárművekkel. A külföldi szállítás esetében elvégezzük a szükséges intézkedéseket.

Ahhoz, hogy elégedett legyen a kiválasztott koporsóval (modell, minőség, szín), állandóan készleten levő, több mint 100 darab közül választhatnak, amelyeket megtekinthetik és megvizsgálhatnak a kiállítótermünkben.

Képek

KIK VAGYUNK?

Arra törekszünk, hogy az a családtag legyünk, akire minden olyan személynek szüksége van, aki egy szeretett személy elvesztésének nehézségét éli meg. 24 év alatt megtanultuk hogyan legyünk az emberek mellett és mit tehetünk a temetés előtti napok könnyítésében. Azt akarjuk, hogy minden személy a lehető legtöbb időt töltse az elhunyt, szeretett személlyel és minél kevesebbet a szervezési részletekkel. Ezért, ezen eseményhez szükséges teljes szolgáltatást nyújtunk, a szükséges dokumentumok elkészítésétől, a koporsó, a virág-kompozíciók kiválasztásáig és a tulajdonképpeni temetésig. Az alábbiakkal segíthetünk:

 • Az IRATOK ELKÉSZÍTÉSE

  Nem kell aggódnia a szükséges dokumentumok beszerzéséért. Mi gondoskodunk az elhalálozást követő összes irat időbeni beszerzéséről.

 • HALOTTSZÁLLÍTÁS

  Függetlenül, hogy Romániában vagy külföldön van szükség szállításra, mi az európai normáknak megfelelő, hűtő berendezéssel ellátott gépjárműveket bocsátunk a rendelkezésükre, hogy az elhunyt személyt megfelelő körülmények között kísérjék utolsó útjára.

 • BALZSAMOZÁS

  Gondoskodunk, hogy thanatopraxiás módszerrel végzett balzsamozási eljárással, a szeretett személy arcának visszaadjuk nyugalmát. Személyzetünk ezen típusú eljárásra szakosodott, valamint a test kozmetizálására.

 • SZERTARTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

  Biztosítjuk, hogy az esemény napjain semmi se hiányozzon: koporsó, virágkompozíciók, ravatalozó terem, hűtött tárolás és bármely más részlet, amely szükséges a megfelelő temetési szertartáshoz.

CSAPATUNK MELLETTED VAN

Pásztor Márta
Pásztor Márta
A temetkezési társaság igazgatója
Demeter Robert
Demeter Robert
Kegyeleti tanácsadó
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Kegyeleti tanácsadó
Sallai Magdolna
Sallai Magdolna
Kegyeleti tanácsadó

GARANTÁLTAN

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT